O nama

Gde raste zadovoljstvo...

Zašto baš mi

Čak i kad putujete iz zadovoljstva, kada želite da otkrijete novi grad, istražite njegove lepote i prepustite se avanturi, nije lako napustiti toplinu i udobnost porodičnog doma.

Zato je za sve one koji žele da i na putovanju osećaju komfor, mir i ušuškanost, iznikla jedinstvena „bašta“ u Novom Sadu - Garni Hotel Garden.

Misija

Naša misija je da vam omogućimo da nakon dugih šetnji veličanstvenom prestonicom Vojvodine, posle isprobavanja zanosnih vojvođanskih specijaliteta, nakon napornih sastanaka ili jednostavno, posle užurbane i stresne svakodnevice, pronađete svoju oazu odmora i mira.

A čim se naspavate u našim udobnim krevetima, pojedete okrepljujući doručak i poželite da od Novog Sada uzmete još, imamo za vas najlepše sadržaje zahvaljujući kojima ćete naš grad upoznati u punom sjaju!

Posvećenost

Ako dolazite u Novi Sad i želite mesto u kom ćete biti dočekani s radošću i tradicionalnom gostoprimljivošću, mesto koje vam pruža izobilje mogućnosti za odmor i razonodu, mesto u kom ćete se osetiti kao da puštate korenje, onda je Hotel Garden pravi izbor za vas.


Mi garantujemo uživanje!